in

Mercedes-Benz Stars and Cars 2014

Het Mercedes-Benz Stars and Cars evenement was een groot succes, 50.000 bezoekers kwamen naar het 1.1 kilometer lange parcours rondom het Mercedes-Benz museum in Stuttgart. De bezoekers zagen 64 raceauto’s van Mercedes-Benz een demonstratie geven waaronder de oudste racewagen, uit 1914, en de nieuwste Formule 1-auto uit 2014.

Naast de W05 van Lewis Hamilton en Nico Rosberg gaven diverse DTM-bolides, Formule 3-auto’s en GT-auto’s een demonstratie. Uit het museum werden ook nog enkele klassiekers getrokken waaronder de Mercedes-Benz C9 en de CLK-GTR GT1. Enkele van deze klassiekers werden herenigd met hun bestuurders van weleer, Stirling Moss, Hans Herrmann, Klaus Ludwig en Jochen Mass bevonden zich onder de aanwezigen net als Renger van der Zande die een demo gaf met SLS AMG GT3 waarmee hij dit jaar in Macau won.

Wat highlights van Mercedes-Benz Stars and Cars 2014 zie je hieronder, inclusief de moeizame burnouts van Susie Wollf.

Video: Mercedes-Benz Stars and Cars 2014

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Review van de waterstofauto Toyota Mirai

Review van de waterstofauto Toyota Mirai

LaFerrari & McLaren P1 knallen over bergwegen

LaFerrari & McLaren P1 knallen over bergwegen