in

Motordieven aangepakt door Fiesta-bestuurder

Dit incident vond plaats in Londen en in de video zien we hoe twee dieven op een scooter interesse hebben in een geparkeerde motorfiets. De beelden, afkomstig van een beveiligingscamera, tonen hoe de dieven aan het achterwiel van de motor werken, die waarschijnlijk was voorzien van een ketting of schijfvergrendeling.

Op dat moment passeert er een voorbijganger in een oude Ford Fiesta, de bestuurder stopt zijn auto en spreekt de twee mannen aan. Behoorlijk dapper om te doen want direct stapt een van de dieven op hem af met een hamer, die hij gebruikt om de linker koplamp te maken en de spiegel te slopen.

De beste man kiest eieren voor zijn geld en stapt in zijn Ford en rijdt weg. Maar in een vrij verrassende wending van gebeurtenissen, keert hij ongeveer 10 seconden later terug om achterwaarts met zijn Fiesta de scooter omver te beuken.

Uiteindelijk rennen beide dieven weg en is de motordiefstal voorkomen. Wat een heldenactie!

Video: Motordieven aangepakt door Fiesta-bestuurder

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

I Am Paul Walker

‘I Am Paul Walker’ – Full Documentary

Microlino

Elektrische versie van Isetta gaat in productie