in

Nederlandse journalist door Vettel op zijn plek gezet

Na afloop van de Grand Prix van Bahrain keek Lewis Hamilton in de drivers room naar beelden van zijn touche met Max Verstappen. De Britse coureur noemde de Red Bull-coureur een “dickhead” en de Nederlandse journalist Louis Dekker, van de NOS, besloot Hamilton daarop aan te spreken tijdens de persconferentie na afloop van de race.

Sebastian Vettel haakte hier snel op in en vroeg “Can I answer that?“. Vervolgens gaf de racewinnaar zijn visie op de opmerking van Hamilton en liet duidelijk merken de stemmingsmakerij niet op prijs te stellen. “I don’t think it’s justified to give us this kind of shit question and making up a story out of nothing.

De twee coureurs mogen dan wel elkaars rivalen zijn in de strijd om een vijfde wereldtitel, het is alom bekend dat Hamilton en Vettel het prima met elkaar kunnen vinden. Afgezien van die ene keer in Azerbaijan.

Wie zat er fout volgens jullie, Hamilton of Verstappen?

Video: Nederlandse journalist door Vettel op zijn plek gezet

De opmerking van Hamilton

Het contact tussen Hamilton en Verstappen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Evolutie Dodge Viper

De Evolutie van de Dodge Viper

Porsche 919 LMP1 Special

Porsche gaat met 919 Hybrid Evo baanrecords van F1-auto’s verbreken