in

Top Gear presentator Rory Reid over Rolls-Royce Ghost Series II

De nieuwe Top Gear presentatoren zijn inmiddels bekend gemaakt, het zijn er maar liefst zes en vijf daarvan zullen de meeste autoliefhebbers wel kennen.

Chris Evans werd als eerste presentator aangekondigd en vervolgens hoorde we dat Matt Le Blanc het Top Gear team zou komen versterken. De geruchten dat Chris Harris en Sabine Schmitz ook onderdeel zouden uitmaken van Top Gear werden vorige week bevestigd, tezamen met de aankondiging van Eddie Jordan en Rory Reid.

Nieuwe Top Gear presentators

Zoals je ziet hebben we van alle zes presentatoren video’s op Autostrada staan, maar Rory Reid is de grote onbekende in het team. Reid werd toegevoegd aan het team na het indienen van een auditievideo en Chris Evans zei dat hij met kop en schouders boven de andere deelnemers uitstak. Hoewel Reid niet zo beroemd is als de rest van het team, zie je op zijn YouTube-kanaal dat hij een echte autoliefhebber is, ook al zijn de reviews van Rory Reid vaak wat anders dan we gewend zijn. Bekijk zijn video over de Rolls-Royce Ghost Series II hieronder maar eens.

Wat vinden jullie van het nieuwe Top Gear team? Ik denk dat het een slimme zet is geweest van de BBC om niet weer drie presentators te kiezen, dat zou iedereen gaan vergelijken met het vorige trio. De line-up is divers en ik kijk heel erg uit naar het nieuwe seizoen. Laten we hopen dat het een succes wordt, zodat we straks twee goede autoshows hebben!

Video: Rory Reid over Rolls-Royce Ghost Series II

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Oma vindt acceleratie R8 V10 maar niets

Grofgebekte Oma vindt acceleratie R8 V10 maar niets

Armytrix BMW M4 vs Armytrix BMW E92 M3

Armytrix F82 M4 gaat een kansloze rev battle aan met Armytrix E92 M3