in

De Nissan 350Z uit F&F Tokyo Drift staat te koop

De Nissan 350Z van D.K. (Drift King) uit ‘Fast and Furious: Tokyo Drift’, wordt te koop aangeboden op AutoTrader voor £99,950 (€124.084).

Als wij denken aan beroemde movie cars dan komen de Supra en Charger uit ‘The Fast and The Furious’ naar boven, of de Shelby GT500 uit ‘Gone in 60 Seconds’, of de Delorean uit Back to the future en zo kunnen we nog wel een aantal iconische auto’s opnoemen. Maar weinig mensen zullen denken aan de 350Z uit Tokyo Drift, toch?

De advertentie vermeldt dat deze Nissan 350Z een APS twin-turbo kit heeft die 430 pk naar de achterwielen stuurt via een twin-plate koppeling en differentieel van Nismo. De auto is verder uitgerust met een “Veilside Version 3 Bodykit, Carbon Bonnet, Carbon Rear Spoiler, Carbon Mirrors, Carbon Engine Cover, Fixed Rear Axle, Veilside 19″ Split Rim Alloys, APS Intercooler, Sparco Racing Seats and Roll Cage.

Ik denk dat de verkoper ietwat aan de hoge kant zit met zijn vraagprijs, maar zakken met de prijs kan altijd nog. Om jullie geheugen wat op te frissen hebben we hieronder de scène geplaatst waarin hij schitterde.

Via: Carscoops

Video: Nissan 350Z Tokyo Drift

  • Sander

    Racer in hart en nieren, kan de specs van supercars dromen.

De Nissan 350Z uit F&F Tokyo Drift staat te koop

Reageer op deze video