in

Nissan GT-R Battle

De prestaties van de nieuwe Nissan GT-R R35 zijn verbluffend, de auto is onderhuids een technisch meesterwerk met zijn geavanceerde vierwielaandrijving en rekent af met bijna iedere concurrent in een rechte lijn. Hiervoor waren Skylines voornamelijk bekend bij liefhebbers van JDM, maar de nieuwe Nissan GT-R bediend een beduidend breder en hoger segment. Dat wil overigens niet zeggen dat de GT-R geen prooi is voor tuners, integendeel zelfs.

In deze video neemt een standaard Nissan GT-R het op tegen een getunede R32, R33 en R34. Het is een strijd tussen nieuw tegen oud en standaard tegen volledige getuned. Best Motoring heeft een aantal coureurs achter het stuur gezet en op het circuit van Tsukuba wordt bepaald wie het sterkste is.

Overigens was dit nog een eerste generatie Nissan GT-R R35, nieuwere hebben nog iets meer vermogen en zouden het dus nog beter doen.

Video: Nissan GT-R Battle

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 9ff GTurbo 1200

Porsche 9ff GTurbo 1200

Porsche 996 GT2 Bi Turbo

Porsche 996 GT2 Bi Turbo