in

Novitec geeft Lamborghini Huracán EVO kleine makeover

De Lamborghini Huracán EVO is, zoals de naam al aangeeft, een evolutie van de in 2014 geïntroduceerde Huracán. Het facelift model deelt de V10-motor en enkele aerodynamische onderdelen met de Performante, maar niet de kenmerkende achtervleugel. Wil je toch een vleugel hebben, dan kun je nu aankloppen bij tuner Novitec.

De Duitse tuner heeft een aantal onderdelen ontwikkeld voor de Huracán EVO, waaronder een in de windtunnel ontwikkelde achtervleugel. De Novitec diffuser is nog een ander belangrijk onderdeel van het aerodynamische concept samen met een nieuwe lip onder de voorbumper en side skirts. De luchtinlaat op de aangepaste carbon motorkap zorgt voor extra koeling in de motorruimte.

Naast de carbon carrosseriedelen is de koest 35 mm dichter naar het asfalt gebracht met behulp van nieuwe veren. De speciaal door Vossen ontwikkelde velgen, 20- en 21-inch groot, vullen de wielkasten mooi op. Tot slot is er nog een geoptimaliseerd uitlaatsysteem met carbon eindstukken.

Afgezien van de achtervleugel, zijn de overige wijzigingen vrij subtiel. Zelfs het uitlaatgeluid van de atmosferische tiencilinder is niet eens overdreven luid, en dat is soms wel anders.

Video: Lamborghini Huracán EVO door Novitec.

Novitec geeft Lamborghini Huracán EVO kleine makeover

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *