in

Onboard bij de Corvette C7.R tijdens Daytona

De nieuwe Corvette C7.R maakte zijn debuut tijdens de 24 uur van Daytona. De auto toonde gelijk zijn potentie door in de top drie te rijden en competitieve tijden te klokken. Helaas had de C7.R ook de nodige kinderziektes, wat begrijpelijk is voor een auto die debuteert in een 24 uurs race.

De No.3 Corvette met Antonio Garcia, Jan Magnussen en Ryan Briscoe viel halverwege de race met een oververhitte motor. De No.4 Corvette C7.R van Oliver Gavin, Tommy Milner en Robin Liddell moest met nog 3 uur te gaan de pits opzoeken wegens versnellingsbakproblemen. Op dat moment reed Tommy Milner op een verdienstelijke tweede plaats in de GT Le Mans klasse, uiteindelijk zou de enig overgebleven C7.R op een vijfde positie finishen.

Het DRIVE kanaal was ook bij race aanwezig en plakte een GoPro op de helm van coureur Tommy Milner tijdens de avondtraining. Rijd mee met de Corvette C7.R en geniet van die bulderende V8 op weg naar een topsnelheid van 275 km/h. Check ook dat camera/waarschuwingsscherm, badass! Natuurlijk hebben we nog veel meer gave onboard video’s, zie hier.

Video: Onboard Corvette C7.R

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - Honda CRX

Petrolicious – Honda CRX

Formule 1 2014 - Jerez Test Day 3 Highlights

Formule 1 2014 – Jerez Test Day 3 Highlights