in

Onboard McLaren P1 GTR op Circuit Catalunya

We hebben nog maar weinig actiebeelden gezien van de McLaren P1 GTR, we zagen een gelikte promovideo en wat beelden toen de hypercar racer aan het testen was op Spa-Francorchamps maar daar hield het ook bij op. Dankzij Alexander West kunnen we nu onboardbeelden zien van zijn McLaren P1 GTR op Circuit de Catalunya.

De video toont verschillende details, zoals rondetijden, huidige snelheid, stand van het gaspedaal evenals verschillende camera’s. De kwaliteit van de video afkomstig van de VBOX Motorsport datalogger is niet echt geweldig dus daarom hebben we ook een GoPro-versie toegevoegd. Op het rechte stuk tikt de P1 GTR 309 kilometer per uur aan en was de auto nog steeds aan het accelereren. De beste rondetijd van Alexander West was 1:50.21 minuten.

Alexander is een financiële zakenman met een passie voor auto’s, geen beroepscoureur dus het kan ongetwijfeld nog iets sneller als er een professional achter het stuur zit.

Video: Onboard McLaren P1 GTR

GoPro-versie:

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Top Gear Specials

Dit zijn alle Top Gear Specials

Tesla Model S Autopilot

Tesla Model S krijgt update met Autopilot