in

Oudere dame is doodsbang in zelfrijdende Tesla Model S

Autonomous voertuigen worden steeds geavanceerder en over enkele jaren zal vrijwel iedere personenauto uitgerust zijn met een dergelijk systeem. Op dit moment is Tesla echter een van de weinige fabrikanten die de functie al beschikbaar heeft gemaakt voor klanten middels een software update voor de Model S. De meeste eigenaren waren enthousiast om de functie uit te proberen en een Nederlandse Tesla-bezitter ging zelfs zover dat hij op de achterbank plaatsnam en de Model S zelfstandig over de snelweg liet rijden.

Ik heb nog nooit in een zelfrijdende auto gezeten maar ik zou niet bang zijn achter het stuur, zolang je oplet kun je altijd nog ingrijpen. Maar ik kan me voorstellen dat dit voor een oudere generatie voelt als hekserij, deze vrouw van 70 was doodsbang toen ze in de Tesla Model S van haar zoon mocht plaatsnemen en hij de auto zelfstandig liet rijden. Probeer dan maar eens niet te lachen.

Video: Oudere dame is doodsbang

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Mercedes-Benz C600 V12 turbo

Weer eens iets anders: Mercedes-Benz V12 Turbo Driftauto

BMW 150i met 750 pk

BMW 1-Serie met 5.0-liter V10 en G-Power Bi-Compressor