in

Ozz Negri’s pole lap voor Rolex 24 uur van Daytona

Om 20.10 uur gaat vanavond het 2015 United Sportscar Championship van start met de 53e Rolex 24 hours at Daytona. Dit is de onboardvideo van Ozz Negri’s pole position lap in de Ligier JS P2-Honda, en achteraf gezien is dat best een knappe prestaties als je ziet wat voor ‘moment’ hij heeft bij de Bus Stop chicane.

Met een tijd van 1:39,194 wist Braziliaan Oswaldo Negri jr. de Michael Shank Racing-Ligier-Honda LMP2 op pole te zetten, voor de beide Ganassi-Riley-Ford DP’s van Scott Dixon en Scott Pruett. Wij Nederlanders richten onze ogen natuurlijk vooral op Renger van der Zande, die als vierde start in de PC-klasse, en Jeroen/Sebastiaan Bleekemolen die als tweede starten in de GTD-klasse.

De race wordt grotendeels live uitgezonden op Motors TV en wij zullen nog proberen een live stream te vinden voor jullie. Mocht dat niet lukken plaatsen we na de race uiteraard de highlights hier op Autostrada.TV!

Video: Ozz Negri’s pole lap voor Rolex 24H Daytona

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zo ziet een 918 Spyder met Goud Chroom wrap eruit

Zo ziet een 918 Spyder met Goud Chroom wrap eruit

Brandende C-klasse rolt van helling naar beneden

Brandende C-klasse rolt van helling naar beneden