in

POV Video van Mercedes-AMG One op Circuit Barcelona

De meeste mensen zullen nooit de kans krijgen om met de Mercedes-AMG One te rijden. Deze POV video geeft ons toch een beetje een idee hoe het is om op de bestuurdersstoel te zitten van de 1.049 pk sterke hypercar rond het Circuit de Barcelona-Catalunya.

In augustus 2022 rolde de eerste AMG One van de band in de fabriek in Coventry, Engeland. Sindsdien hebben we de hypercar in actie gezien op de Hockenheimring en de Nürburgring, maar beide keren werd er geen rondetijd bekendgemaakt. Ook nu krijgen we geen volledige ronde te zien op het Circuit de Barcelona-Catalunya, en dus blijft het gissen hoe snel de AMG One daadwerkelijk is.

Coureur Nico Bastian is wel redelijk aan het trappen om aan één van de klanten te laten zien waar de AMG One toe in staat is. Hopelijk krijgen we snel een rondetijd voorgeschoteld zodat we hem kunnen afzetten tegen andere auto’s.

Video: POV Video van Mercedes-AMG One op Circuit Barcelona

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Oberhallau HillClimb 2022 - Top 15

Oberhallau HillClimb 2022 – Top 15

Rimac Nevera vernedert Lamborghini Aventador SVJ