in

Prior Design laat widebody zien voor Lexus LFA

De Lexus LFA is al 10 jaar niet meer in productie, maar Prior Design wil toch even laten zien ‘what could have been’. Ze hebben namelijk een digitale render gemaakt van een widebody kit voor de Japanse supercar.

In de promovideo zien we een ontwerp die de bestaande lijnen van de Lexus LFA volgt. Toch maakt de bodykit van Prior Design de LFA veel agressiever, door toevoeging van een nieuwe splitter, brede side skirts, een grotere diffuser en een achtervleugel die vergelijkbaar is met die van de LFA Nurburgring Edition. Naast de body kit heeft de Duitse tuner Rotiform HUR-wielen verwerkt in de render.

Aangezien de LFA niet meer geproduceerd wordt is de kans klein dat we deze bodykit ooit in het echt zien. Misschien is dat maar goed ook, of vinden jullie het wel een mooie kit? Laat het ons weten in de reacties!

Video: Prior Design laat widebody zien voor Lexus LFA

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Drugskoeriers op de vlucht in BMW I8

Drugskoeriers op de vlucht in BMW I8

NASCAR 2021 - Sonoma 350 Highlights

NASCAR 2021 – Sonoma 350 Highlights