in

Review van een bijna standaard Nissan R34 Skyline GT-R

Normaal gesproken worden Nissan R34 Skyline GT-R’s opgebouwd tot high-horsepower monsters, gewoon omdat de RB26DETT-motor het makkelijk aankan en er een enorme aftermarket is met onderdelen. Zo testte Matt Farah in het verleden al eens een 1.000 pk R34 Skyline, maar dit keer stapt hij achter het stuur van een exemplaar die nog grotendeels standaard is. Ook wel eens leuk om te zien!

De eigenaar heeft de 2.6-liter zes-in-lijn voorzien van een nieuw inlaat- en uitlaatsysteem, that’s it! Gewoon een schappelijk 360 pk waarmee je dagelijks prima uit de voeten komt. Verder zijn er wat cosmetische veranderingen en is er een nieuwe schroefset gemonteerd, die overigens veel te stijf is en dat is misschien het enige minpuntje aan deze Skyline.

Een standaard R34 Skyline is inmiddels zeer zeldzaam, bijna ieder exemplaar is op de een of andere manier wel gemodificeerd, maar dit exemplaar komt aardig in de buurt. Scroll naar beneden om te zien wat Matt Farah oordeelt in zijn One Take Review.

Video: Review Nissan R34 Skyline GT-R

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Ferrari knalt op Lamborghini tijdens Driving Experience

Ferrari knalt op Lamborghini tijdens Driving Experience

Audi RS2 Quattro hillclimb

Audi RS2 Quattro doet Pöllauberg hillclimb