in

De Rezvani Tank is een gepantserde SUV met 500 pk

Normaal gesproken bouwt Rezvani exotische sportauto’s, maar hun nieuwste model is een SUV genaamd ‘Tank’.

Rezvani omschrijft de ‘Tank’ als een “extreme utility vehicle built for any off-road and on-road challenge”. De SUV is te koop met een 500 pk sterke, 6,4-liter V8-motor of een 285 pk sterke V6-motor. Uiteraard in combinatie met vierwielaandrijving.

De cabine heeft vijf zitplaatsen en ziet er vrij sober uit. We zien lederen bekleding, een infotainment systeem in het midden van het dashboard en om makkelijk plaats te nemen op de achterste zitplaatsen heeft de Rezvani suicide doors. 

Op de optielijst staan items als thermische camera’s, nachtvisie, kogelwerend glas en kevlar bodypanelen. Wil je hem net zo extreem laten ogen als in onderstaande video dan moet je ook één van de twee Off Road Packages aanschaffen. In de basis is de ‘Tank’ al niet goedkoop, 178.000 dollar, maar met bovenstaande opties kun je dit bedrag gemakkelijk verdubbelen.

Video: Rezvani Tank

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jaguar XF Sportbrake sleep een skier

Jaguar XF Sportbrake sleept een Skiër met 189 km/h

Ferrari 250 LM Petrolicious

Petrolicious – 1964 Ferrari 250 LM