in

Ricciardo helemaal klaar met Red Bull RB14 na 8e DNF

I honestly don’t, now where I am, see the point of coming on Sunday. I don’t see the point of doing the next two races … the car is cursed.

Na acht uitvalbeurten dit seizoen is Daniel Ricciardo helemaal klaar met de Red Bull RB14. Met nog tien ronden te gaan in de Grand Prix van Mexico moest de Australiër wederom zijn wagen aan de kant zetten, ditmaal met een hydraulisch probleem.

Ricciardo versloeg op zaterdag nog Verstappen in de kwalificatie, maar had een slechte start en viel terug van P1 naar P3. Hij knokte zich mede door een goede strategie terug naar de tweede positie, maar haalde voor de zesde keer in de laatste 11 races niet de finish. Verstappen staat nu zeventig punten voor op Ricciardo, wat wil zeggen dat de Nederlander voor het eerst in zijn periode bij Red Bull boven zijn teamgenoot eindigt in de WK-stand.

Video: Ricciardo helemaal klaar met Red Bull RB14

“Laat Gasly maar rijden”

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mini Cooper S Buggy V8

Deze Mini Cooper S Buggy heeft een schreeuwende V8-motor

Max Verstappen interview sky sports Mexico

Max Verstappen over zijn tweede zege in Mexico