in

Rimac One neemt het ook op tegen Bugatti Veyron

De Rimac Concept_One is bezig met een promotietour en daarbij hoort het vernederen van de snelste hypercars ter wereld, in dragraces welteverstaan. Na de LaFerrari en de Porsche 918 Spyder heeft de 1.088 pk sterke elektrische hypercar nu haar zinnen gezet op de de Bugatti Veyron. Het resultaat is inmiddels bekend, tegen de instant power van een auto aangedreven door batterijen en elektromotoren kunnen de ouderwetse verbrandingsmotoren niet op.

De video hieronder demonstreert wederom het grote voordeel van elektromotoren, zodra het startsein wordt gegeven grijpt de Rimac One direct een serieuze voorsprong ten opzichte van de Bugatti. Het lijkt misschien op een valse start, maar als je de video in slow motion afspeelt zie je dat de Bugatti gewoon veel langer nodig heeft om vermogen op te bouwen.

De Rimac Concept_One heeft nu de snelste productieauto’s ter wereld vernederd, tijd om te laten zien hoe goed hij is op een circuit!

Video: Rimac One vs Bugatti Veyron

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Wanneer raceauto's gaan vliegen

Wanneer Raceauto’s gaan vliegen

Dakar 2017 Highlights

Dakar 2017 Highlights