in

Seat Leon Cupra speelt met McLaren P1 en Yamaha R6

Thilo is een fervent bezoeker van de Nürburgring Nordschleife en plaats video’s van zijn avonturen op YouTube. Hierdoor konden we eerder al zien hoe hij een BMW S1000RR op de hielen zat en nu zien hebben we weer een interessante video van hem, ditmaal speelt hij met een McLaren P1 en Yamaha R6!

De Seat Leon Cupra van Thilo is stevig onder handen genomen, denk aan een ABT 340 Performance Paket, KW Clubsport 3-way ophanging, PFC Performance Friction remblokken en schijven, Dunlop Direzza banden en een Recaro kuipstoelen om stevig ingesnoerd te zitten.

De McLaren P1 gaat logischerwijs niet voluit en laat op een gegeven moment Thilo voorbij, niet veel later passeert een Yamaha R6 de Seat Leon Cupra van Thilo en die gaat zeker wel voluit. Respect voor de McLaren-bestuurder dat hij de Ring bezoekt met zijn hypercar, maar ik heb nog veel meer respect voor de motorrijder. Die gaat echt balls to the wall!

Video: Seat Leon Cupra vs McLaren P1 en Yamaha R6

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Eigenlijk zou hier dan ook het filmpje van Murtanio (de biker) bij moeten, dan krijg je pas echt te zien hoe snel die Leon eigenlijk is. En ook mooi om in dit filmpje te zien wat een skills die motorrijder heeft op dit circuit…

Reageer op deze video

wrc-2016-rallye-de-france-highlights

WRC 2016 – Rallye de France Highlights

audi-r8

ESP helpt deze Audi R8 een handje in de regen