in

Sky Sports analyseert de crash tussen Stroll en Vettel

Afgelopen weekend ging logischerwijs alle aandacht uit naar de overwinning van Max Verstappen. Maar na de race gebeurde er nog een bizarre crash tussen Lance Stroll en Sebastian Vettel, natuurlijk hebben we dat allemaal gezien maar er werd weinig aandacht aan besteed.

Voorafgaand aan het Grand Prix-weekend in Japan besloten Sky Sports analisten Johnny Herbert Anthony Davidson toch nog eens te kijken naar het incident met nieuwe beelden. In eerste instantie zagen we namelijk alleen maar beelden vanuit Vettel’s Ferrari en vanaf de Haas van Romain Grosjean die erachter reed. Nu, een week later, heeft Sky Sports ook de onboard beelden van Lance Stroll. Wat blijkt, de Canadees is geheel onschuldig en Vettel stuurde gewoon te hard in en had meer ruimte moeten laten.

Zowel Vettel als Stroll moesten bij de stewards op het matje komen maar beide coureurs hebben geen straf opgelegd gekregen. Volgens de wedstrijdleiding was er niet één schuldige aan te wijzen. Zijn jullie het daarmee eens?

Video: Sky Sports analyseert crash Stroll en Vettel

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Supra zit Radical op de hielen

Toyota Supra zit Radical SR3 op de hielen

Koenigsegg Agera RS 0-400-0

Koenigsegg Agera RS doet 0-400-0 in 36.44 sec