in

Sky Sports analyseert duel Verstappen vs Norris in Oostenrijk

Na de Grand Prix van Oostenrijk werd er volop gediscussieerd over het duel tussen Verstappen en Norris. Aanhangers van beide teams gingen verbaal met elkaar op de vuist via diverse social media-kanalen en natuurlijk waren beide hoofdrolspelers het ook niet met elkaar eens.

Volgens de FIA Stewards zat Max Verstappen fout, de Nederlander kreeg een tijdstraf van tien seconden, wat overigens niet resulteerde in een slechter resultaat. Naast de tijdstraf kreeg Verstappen ook nog twee strafpunten op zijn licentie, als gevolg van diens actie in bocht 3. Dit heeft voorlopig geen gevolgen voor de Red Bull-coureur, er staan pas 4 punten op zijn licentie en bij 12 strafpunten wordt een coureur voor één race geschorst.

In onderstaande video kijkt Sky Sports-analist Anthony Davidson naar het duel tussen Verstappen en Norris. Vijf jaar geleden analyseerde Sky Sports ook het duel tussen Verstappen en Leclerc in Oostenrijk. Zien we overeenkomsten?

Video: Sky Sports analyseert duel Verstappen vs Norris

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Stella en Horner Interview GP Oostenrijk

Stella en Horner reageren op clash in GP Oostenrijk

McLaren Solus GT Review op COTA

McLaren Solus GT Review op COTA