in

Subaru WRX STI met V8-motor jankt over rallystage

Rallyrijder Sam Albert en zijn Subaru WRX STI met Ferrari V8 hebben de afgelopen weken heel wat views behaald. De rallyauto is namelijk een bijzondere verschijning op de stage, niet zozeer qua uiterlijk maar vooral het geluid dat de krachtbron produceert. Een V8 die 8.000 tpm draait, dat zie je niet vaak in de rallysport. Hoog tijd dus voor een nieuwe video!

Deze beelden van de Oregon Trail Rally zijn gemaakt met een 360-gradencamera, op een stok bevestigd aan de kont van de Subaru WRX. Deze specifieke etappe begon op het asfalt van de Portland International Raceway, waarna de stage overgaat in de omliggende dienstwegen en enkele gravelpaden.

De stage is niet bijster spannend, maar het geluid van jankende achtcilinder maakt het allemaal net iets opwindender om naar te kijken. Zet je speakers dus maar iets harder.

Video: Subaru WRX STI met V8-motor jankt over rallystage

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Misha trapt Ferrari SF90 over de Nürburgring

Misha trapt Ferrari SF90 over de Nürburgring

The Dodge Viper GTS-R was een V10 Meesterwerk

The Dodge Viper GTS-R was een V10 Meesterwerk