in

Suzuki Swift knalt in volle vaart op rotonde

Een 41-jarige bestuurder van een Suzuki Swift heeft de Poolse headlines gehaald omdat hij op eerste paasdag in volle vaart op een rotonde knalde. De bestuurder had gedronken en zijn Suzuki  werd door de steile rand van de rotonde metershoog gelanceerd.

Hoewel er geen beelden zijn van de landing van de Suzuki, onthult een foto van de lokale politie dat de Swift totaal vernietigd is door de crash. De politie zegt dat de hatchback een aantal gebouwen op een begraafplaats heeft geraakt voordat de Suzuki tot stilstand kwam. Het wrak was zo verwrongen dat de brandweer de bestuurder uit het voertuig moest knippen.

 

De bestuurder werd met verwonding naar het ziekenhuis vervoerd, maar hij was buiten levensgevaar. Een bloedtest moet uitwijzen hoeveel alcohol de man in zijn bloed had.

Niet de eerste keer dat we een dronken bestuurder op een rotonde zien botsen. Twee maanden geleden nog een vrouw in een BMW M4.

Video: Suzuki Swift knalt in volle vaart op rotonde

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hummer H2 met 13-inch Lada-velgen

Hummer H2 met 13-inch Lada-velgen

McLaren Senna Novitec

Novitec tuned McLaren Senna naar 902 pk