in

Test Ferrari hier de nog krachtigere 812 GTO?

Op het testcircuit van Ferrari werd onlangs een andere variant gespot van de 812 Superfast. Gezien de GTO- en tdf-versies van de 599 en F12, lijkt het ons logisch dat er ook een hardcore uitvoering komt van de 812 Superfast, en dit zou wel eens het prototype kunnen zijn.

Hoe het krachtige 812-model zal heten, blijft vooralsnog een mysterie. Wat wel zeker is, is dat de Ferrari aangedreven zal worden door de atmosferische 6.5-liter V12-motor met misschien wel tegen de 800 pk. Er zullen ook verbeteringen worden aangebracht aan de transmissie, het onderstel en de carrosserie. We verwachten een nieuwe splitter aan de voorkant, side skirts en aangepaste achterbumper met diffuser aan de achterkant.

Het blijft allemaal nog een beetje koffiedik kijken en open deuren intrappen qua specs en upgrades, maar dat Ferrari hier de nog krachtigere 812 ‘GTO’ test lijkt ons vrij zeker.

Video: Test Ferrari hier de nog krachtigere 812 GTO?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

2021-Nissan-GT-50-by-Italdesign

$1.1 mln Nissan GT-R50 van Italdesign zoekt het circuit op

Twee kakkers bespreken de Lamborghini Urus en Mercedes-AMG G63

Twee kakkers bespreken de Lamborghini Urus en Mercedes-AMG G63