in

The Drift Chronicles Part 1 – De Droom

Herinneren jullie je Drift Idiot nog met zijn video Formula Drift succes in 5 stappen? Zijn naam is Sam Nalven en hij is op een missie om het huidige Formula Drift seizoen te verfilmen, zijn doel is niet zozeer om het kampioenschap te dekken maar meer in de diepte te duiken. Dit is de eerste video in de reeks getiteld The Drift Chronicles.

Professionele drifters lijken misschien helden maar ze zijn allemaal onderaan de ladder begonnen. Ze reden hun kostbare eerste auto’s allemaal in puin en we zouden bijna vergeten dat ze allemaal begonnen met een sub 200 pk barrel, bij elkaar gehouden door een hoop tiewraps. De grote jongens in het Formula Drift circus zoals Vaughn Gittin Jr, Chris Forsberg, Daijiro Yoshihara en Ryan Tuerck verdien hun brood met driften, maar de meeste van hen hebben 9-5 banen, staan financieel aan de grond en hebben nauwelijks vrije tijd. Zij leven voor hun droom, dat wil deze serie The Drift Chronicles laten zien.

Het officiële Formule Drift verslag van de eerste ronde in Long Beach laat nog even op zich wachten, maar dit is een serie die wij graag blijven volgen. Wat vinden jullie?

Video: The Drift Chronicles Part 1 – De Droom

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Honda Civic Type R valt GT-R lastig op de Ring

Honda Civic Type R valt GT-R lastig op de Ring

Formule 1 2013 - China Grand Prix Highlights

Formule 1 2013 – China Grand Prix Highlights