in

The McLaren Cars – McLaren M19C

Ter ere van het vijftig jarig bestaan van McLaren neemt het team ons mee langs een aantal van de meest bijzondere raceauto’s die zij ooit gemaakt hebben. In deze tweede aflevering zien we de McLaren M19C die werd bestuurd door Danny Hulme en Peter Revson. Hulme eindigde in totaal zes keer op het podium, maar de Australiër kon geen aanspraak maken op de overwinning in deze auto.

Chassis M19C-2 diende als Peter Revson’s auto voor de laatste races van het seizoen. De talentvolle Amerikaanse werd derde en tweede maar ook hij kon geen aanspraak maken op de overwinning. In 1973 volgde nog een podium voordat hij overstapte naar de nieuwe M23. De video bevat een aantal interessante feitjes, maar het camerawerk is bar slecht. Je ziet niet eens een heel shot van de auto, hopelijk verbeteren ze dit snel.

Video – McLaren M19C

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

dit-is-de-grappigste-onboard-video-ever

Dit is de grappigste onboard video ever!

Porsche 964 maakt mooie wheelie

Porsche 964 maakt mooie wheelie