in

Tien interessante weetjes over de BMW M8 Gran Coupe

Op de Autosalon van Genève onthulde BMW de M8 Gran Coupe concept, nadat de fabrikant in mei vorig jaar al de M8 Coupe concept onthulde en begin dit jaar al racete met M8 GTE op Daytona.

Hoewel de in Salève Vert gespoten M8 Gran Coupe concept officieel nog een studiemodel is, geeft BMW al aan dat een M8 Gran Coupe daadwerkelijk op de markt gaat verschijnen. Hopelijk niet heel erg anders als dit studiemodel. De M8 Gran Coupe concept heeft enorme luchtinlaten in de voorbumper, een in de carrosserie geïntegreerde achterspoiler en natuurlijk vier uitlaatpijpen onder de kont. Het dak is vervaardig uit koolstofvezel versterkt plastic.

BMW bevestigt dat de nieuwe modellen van de 8-Serie in 2019 op de markt verschijnen. Hoeveel vermogen de M8 gaat krijgen is nog niet bekend, maar reken er maar op dat er een geblazen achtcilinder onder de kap komt te liggen. In onderstaande video neemt CarWow je mee langs de belangrijkste details van de M8 Gran Coupe concept.

Video: BMW M8 Gran Coupe

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Bakker Travel

Bakker Travel schorst chauffeur vanwege deze beelden

Pitstop McLaren

Deze pitstop-training van McLaren was bedroevend slecht