in

Time Attack eindigt niet zoals verwacht

Aan de afbeelding herkennen de meeste van jullie waarschijnlijk de opzet van deze time attack. Voorafgaand aan de Clipsal 500 werd er een time attack georganiseerd met een Nissan Leaf Nismo RC, een GT-R en een Altima V8 Supercar. De 80-kilowatt sterke Leaf Nismo RC krijgt een zeven seconden voorsprong op de 545 pk sterke GT-R en 26 seconden voorsprong op de 650 pk sterke Altima V8 Supercar, met de bedoeling dat de V8 Supercar als eerste over de streep komt van het 3,21 kilometer lange circuit in Adelaide.

De opzet is weinig vernieuwend want Formule 1 teams doen dit al sinds 1990, we hebben er hier een aantal op een rij gezet. De uitkomst van deze Time Attack is echter niet wat de commentatoren, en wij, verwacht hadden. Ik vraag me ook ten zeerste af of dit de uitkomst is die de Nissan bazen in gedachten hadden! Scroll naar beneden om deze variant van de beroemde time attack te bekijken.

Video: Time Attack eindigt niet zoals verwacht

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Project Cars wordt steeds mooier!

Project Cars wordt steeds mooier!

Nordschleife krijgt officiële promo

Nordschleife krijgt officiële promo