in

Top Gear Season 21 Episode 2

Na de Hot Hatch special van vorige week is dit de eerste aflevering waarin daadwerkelijk nieuwe auto’s worden getest. Top Gear Season 21 Episode 2 begint met Richard Hammond in de Alfa Romeo 4C. Rondom het Comomeer in Italië wordt de lichtgewicht, middenmotor en achterwielaangedreven 4C uitgebreid getest, inclusief een race tegen Jeremy Clarkson op een Quad. Top Gear zou natuurlijk Top Gear niet zijn als dit niet zomaar een Quad is, je kunt namelijk met gemak het Comomeer oversteken met deze Quad.

Verder zien we in deze aflevering James May naar Afghanistan vertrekken om de voertuigen van het leger te bestuderen, in 10 jaar tijd zie die namelijk enorm ontwikkeld en veranderd. Daarnaast komt acteur Tom Hiddleston op bezoek op een tijd neer te zetten in de Opel Astra.

Maar het item waar we allemaal op hebben zitten wachten is natuurlijk de McLaren P1 review. Jeremy Clarkson rijdt in België met de nieuwe hypercar van McLaren en brengt gelijk maar even een bezoekje aan Spa-Francorchamps. British engineering in een Britse show, zonder twijfel een van de beste items van deze serie.

Video: Top Gear Season 21 Episode 2

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Reiter stuurt een Gallardo de Skipiste op

Reiter stuurt een Gallardo de Skipiste op

Dubai Politie rijdt rond in deze Veyron

Dubai Politie rijdt rond in deze Veyron