in

Top Gear Season 22 Episode 1

Na de Patagonia Special en ‘An evening with Top Gear‘ is het 22e seizoen van Top Gear gisteravond dan officieel van start gegaan. Dankzij de diverse spoilers wisten we al een beetje wat er op het programma stond maar het was toch weer een uurtje leuk vermaak.

Het beste nieuws van heel de aflevering kwam in de eerste minuut, we krijgen dit seizoen maar liefst 10 afleveringen te zien! Zo hoort het, niet van die korte seizoen van maar 6 afleveringen zoals we de afgelopen jaren gehad hebben. Goed, terug naar de eerste episode. Centraal stond een race tussen Jeremy, James, Richard en The Stig in Sint Petersburg, Rusland. Het kwartet moest van punt A naar punt B met vier verschillende vervoersmiddelen, een Renault Twizy, een racefiets, een hovercraft en het openbaar vervoer.

Tussen deze race door werden nog drie items behandeld: het nieuws, star in a reasonably priced car met Ed Sheeran en de nieuwe Lamborghini Huracán werd getest door Richard Hammond en over het circuit gejaagd door The Stig.

Video: Top Gear Season 22 Episode 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zo geef je de lak van een Ferrari F40 zijn glans terug

Zo geef je de lak van een Ferrari F40 zijn glans terug

Gallardo met 2000 pk verliest controle en spint in vijver

Gallardo met 2000 pk verliest controle en spint in vijver