in

Top Gear Season 25 Episode 1

Wat een perfecte timing, The Grand Tour is net afgelopen en het nieuwe seizoen van Top Gear is van start gegaan. Het is het tweede seizoen van het trio Chris Harris, Matt Leblanc en Rory Reid en dit seizoen krijgen we meer auto’s te zien en minder studiotijd. Prima wat ons betreft!

In Top Gear Season 25 Episode 1 wordt de 116e verjaardag van de V8-motor gevierd. Daarom kiezen de drie presentatoren ieder een auto met een V8 onder de kap en ontmoeten elkaar in Utah om een serie challenges af te werken. Matt kiest voor een Shelby GT350R, maar dan getuned door Hennessey waardoor de Mustang 850 pk heeft! Chris komt in een McLaren 570GT aanrijden en Rory met de vierwielaangedreven Jaguar F-type SVR.

Tijdens hun avontuur in het Wilde Westen van de Verenigde Staten krijgen ze ook nog te maken met officier Ken Block. De Gynkhana-legende maakt jacht op het trio in een buggy terwijl ze proberen te ontsnappen met een krat vol moonshine.

Video: Top Gear Season 25 Episode 1

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Twin Engined Peugeot 205 GTI

Twin engined Peugeot 205 GTI met 670 pk

Teslonda

Deze 1e generatie Honda Accord heeft een Tesla-aandrijflijn