in

Top Gear Season 25 Episode 4

Tot dusver is Top Gear Season 25 een prachtige serie met geweldige items. Ook de vierde aflevering zit vol interessante auto’s en vermakelijk rijtesten, uiteenlopend van klassiekers met 30 pk tot en met nieuwe muscle cars met 840 pk.

De show begint met een rijtest van de Dodge Demon door Matt Leblanc. De Demon is in Amerika te koop voor 100.000 dollar en dan bezit je de snelste, straatlegale auto van nul naar honderd kilometer per uur. Slechts 2.3 seconden heeft de Demon nodig voor deze sprint en dat is handig als je NASA moet helpen met het landen van een spionagevliegtuig.

Na al dit pk-geweld uit Amerika zien we Rory Reid in twee van de beste auto’s uit Zuid-Korea van het afgelopen jaar. De Kia Stinger en de Hyundai i30 N zijn de snelste modellen van beide fabrikanten en Rory gaat uitzoeken of ze kunnen concurreren met de gerespecteerde namen uit Europa.

Tot slot zien we Chris Harris nog in een Citroën 2CV, een auto die hij zelf bezit. Harris heeft zijn eigen Lelijke Eend meegenomen naar zijn geboorteland om daar de glorieuze geschiedenis van de Citroën te vieren. Matt gaat overigens met Chris mee en tijdens hun reis nemen ze ook deel aan een 2CV race.

Video: Top Gear Season 25 Episode 4

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Alfa Romeo 155 V6 TI DTM ITC

Alfa Romeo 155 V6 Ti Hillclimb Compilatie

Group 5 BMW 320

Kevin Abbring trapt een Group 5 BMW 320 over Goodwood