in

Track Battle: 488 Pista vs 720S

De Ferrari 488 Pista en McLaren 720S zijn geduchte rivalen van elkaar, die het al meerdere keren tegen elkaar opnamen. Op de Autobahn liet de 720S zien sneller te zijn in een rechte lijn dan de 488 Pista, maar op de openbare weg werd de Ferrari tot winnaar gekozen door AutoCar.

Zoals al vaker benoemd zijn de McLaren en Ferrari bijna identiek aan elkaar op het gebied van prestatiecijfers. Beide hebben een in het midden geplaatste twin turbo V8-motor die 720 pk en 770 Nm koppel produceert! Het verschil in gewicht is slechts 52 kg in het voordeel van de Ferrari, en er zit slechts 0,2 sec verschil in de sprint naar 200 km/h.

In deze video racen de twee supercars tegen de stopwatch op het circuit van Anglesey in Wales. Achter het stuur zit coureur Oliver James Webb en die legt na zijn hot laps haarfijn uit wat het verschil is tussen beide supercars op het circuit.

Video: Track Battle: 488 Pista vs 720S

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-AMG GT R Black Series Gespot

Wilde Mercedes AMG GT R Black Series gespot

Zware crash in Raidillon tijdens ELMS 4H van Spa

Zware crash in Raidillon tijdens ELMS 4H van Spa