in

Tuned – Sharkwerks Porsche 911 GT3 RS

Comedian Joe Rogan heeft meerdere sportauto’s gehad, waaronder een aantal Porsches. In zijn zoektocht naar meer vermogen, meer feedback en een nog rauwere beleving kwam hij uit bij de 997 GT3. Maar zelfs daarbij miste Joe vermogen, hij wilde nog meer en dus kocht hij een Porsche 911 GT3 RS en stuurde hem vanuit de dealer gelijk door naar Sharkwerks.

De Noord-Californische Porsche specialist boorde de 3.8-liter boxermotor op naar 3.9-liter en tweakte nog wat andere dingen om het vermogen op te schroeven naar iets meer dan 500 pk. Presentator Matt Farah vond de 911 GT3 RS altijd een van de weinig auto’s die vanuit de fabriek perfect was, maar na het besturen van deze Sharkwerks Porsche is hij van mening dat het nog beter kan.

Deze aflevering van Tuned stopt na vier en een halve minuut om vervolgens verder te gaan op het pay per view kanaal DRIVE+, daar wordt de SharkWerks 997 GT3 RS 4.1 getest.

Video: Sharkwerks Porsche 911 GT3 RS

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren M1B Can-Am racet op Goodwood

McLaren M1B Can-Am racet op Goodwood

Mazda 767B schreeuwt het uit op de dyno

Mazda 767B schreeuwt het uit op de dyno