in

Twee kakkers bespreken de Lamborghini Urus en Mercedes-AMG G63

In deze video test Sjoerd van Stokkum de twee populairste Super SUV’s van dit moment; de Lamborghini Urus en Mercedes-AMG G63.

De Urus is volgens Sjoerd de beste rijdende en snelste SUV, de Bokito van de apenrots. Daarentegen zegt Sjoerd ook dat hij de Urus zou laten staan als hij het geld had, hij zou eerder voor de Audi RS Q8 gaan die naar zijn mening mooier gestyled is.

Nadat Sjoerd de Urus heeft getest, en onderweg andere SUV’s heeft afgekraakt, stapt hij in de G63 AMG. De Mercedes rijdt minder goed dan de Lamborghini, maar is veel beter off road dan de Italiaan. Of zoals Sjoerd het zegt, “de enige rots die de Urus beklimt, zijn de stoepranden van Amsterdam Zuid en Blaricum.”

Na even in beide Super SUV’s gereden te hebben, ontvangt Sjoerd presentator Jort Kelder in de kelder van een parkeergarage. Want hoe heurt het eigenlijk met SUV’s?

Video: Lamborghini Urus en Mercedes-AMG G63

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari-812-GTO

Test Ferrari hier de nog krachtigere 812 GTO?

Jim Björk's übergave JDM C4 Corvette

Jim Björk’s übergave JDM C4 Corvette