in

Twee Porsche Carrera GT’s laten zich horen in Londen

De Porsche Carrera GT zal altijd een van mijn favoriete auto’s blijven, voornamelijk vanwege de ge-wel-dig klinkende 5.7-liter V10-motor. Het was een notoir listige auto en tegenwoordig is een Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo sneller naar 100 km/h, maar aan dat geluid kunnen maar weinig auto’s tippen.

Deze YouTuber kwam in Londen niet één maar twee Carrera GT’s tegen, beide voorzien van een nieuw setje pijpen. De zwarte Carrera GT is uitgerust met ‘straight pipes’ van GMG en de zilveren Carrera GT met een systeem van AWE. De bestuurders van de Porsches lieten de motoren gillen en de achterbanden spinnen, dat zullen de bewoners van Londen misschien niet leuk vinden maar wij wel.

De video duurt 10 minuten en dat is in mijn ogen geen minuut te veel. Mocht jij dat wel vinden, kijk dan op zijn minst de eerste 5 minuten want die tunner run bij vier en een halve minuut wil je niet missen.

Video: Porsche Carrera GT’s in Londen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren 600LT

McLaren 600LT is officieel!

Porsche 919 Hybrid Evo Nordschleife Record

Porsche 919 Hybrid Evo grijpt All Time Nordschleife Record