in

Van Stokkum op pad met de Nissan GT-R offroad

Classic Youngtimers kennen we natuurlijk van hun offroad-conversies van de Bentley Continental GT en de Nissan R35 GT-R. Met laatstgenoemd exemplaar gaat Sjoerd van Stokkum vandaag op pad.

Voor het zover is krijgen we eerst een rondleiding door de showroom van Classic Youngtimers. Deze staat vol met, zoals de bedrijfsnaam al aangeeft, begeerlijke youngtimers. Zo zien we een Renault 5 Turbo 2, BMW Z4M coupé, Aston Martin V12 Vantage, 993 Turbo S, maar ook zeer zeldzame exemplaren zoals een De Tomaso Guarà en een Jaguar XK180.

Na een kleine 12 minuten introduceert Sjoerd ons aan Gozilla 2.0. De aangepaste GT-R heeft 12 cm extra rijhoogte gekregen, grotere banden, een imperiaal met daarop de reserveband en extra LED-verlichting aan de voorzijde. De 3.8-liter twin turbo V6-motor is getuned naar 600 pk en Sjoerd zoekt de Brabantse polder op om de offroad-eigenschappen van de GT-R te testen.

Video: Van Stokkum op pad met de Nissan GT-R offroad

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Kan een 716 pk Audi RS3 Sedan de Porsche 992 Turbo S aan

Kan een 716 pk Audi RS3 Sedan de Porsche 992 Turbo S aan?

Slammed Toyota Century

De Toyota Century Limousine is ontzettend cool