in

Van Stokkum test de Ferrari Roma in Nederland

We hebben een paar maanden geleden al een Ferrari Roma rijtest gezien, van LoveCars in Italië. Maar we willen natuurlijk graag weten wat Sjoerd van Stokkum van de de nieuwste Grand Tourer uit Maranello vindt.

In deze video gaat Sjoerd van Stokkum als eerste in Nederland op pad met zowel de Porsche 992 Turbo S als de nieuwe Ferrari Roma. Een heuse primeur voor het kanaal van Drivers Dream, waar de oud Quote-redacteur zijn video’s op presenteert.

De Roma is voorzien van de bekende 3.9-liter twin turbo V8-motor met 620 pk, gekoppeld aan de 8-versnellingsbak met dubbele koppeling die oorspronkelijk werd ontworpen voor de SF90 Stradale. Van Stokkum test de nieuwe 2+2 coupé van Ferrari in natte omstandigheden en dus zijn we benieuwd hoe de Roma rijdt in deze omstandigheden. En of Sjoerd een beetje dwars durft te gaan met de 300.000 euro kostende ‘rari’.

Video: Van Stokkum test de Ferrari Roma in Nederland

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 997 Turbo S van 9FF haalt 387 kmh

Porsche 997 Turbo S van 9FF haalt 387 km/h

Russen gooien gesmolten koper in Lada-motor

Russen gooien gesmolten lava in Lada-motor