in

Wat heeft de Caterham 170R allemaal NIET!

In de meeste reviews gaat het over de nieuwe snufjes van een auto of waar hij überhaupt allemaal over beschikt. In een nieuwe video van Autoblog.nl focust presentator Bart Oostvogels niet daarop, maar juist op de dingen die ontbreken.  

Dit doet hij bij de Caterham 170R. Caterham is een Brits merk dat al sinds 1973 open auto’s produceert, de auto’s zijn geïnspireerd op de Lotus Seven uit de jaren ’50. De Seven 170R is van alle versies de Caterham met het minste vermogen. De turbocharged driecilinder zorgt voor zo’n 84 pk, met een handgeschakelde 5-traps versnellingsbak. Door het gewicht van de 170R (440 kg) sprint hij in 6,9 seconden van 0-100 km/u.  

De achterwielaangedreven Seven 170 kost zonder opties (R is een optie) €29,540 excl. Met alle opties die je kunt toevoegen en de belastingen die erbij komen kan deze prijs alleen maar oplopen. Welke opties je kan kiezen? Dat legt Bart je niet uit, nee het gaat om wat jij en ik hoogstwaarschijnlijk wel in onze auto hebben en de Caterham niet. Benieuwd geworden? Check hieronder de video! 

Via: Autoblog.nl

Video: Wat heeft de Caterham 170R allemaal NIET!

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Audi RS6 C7

Op de Rollenbank – Audi RS6 C7

Range Rover

Range Rover-bestuurder gedraagt zich opmerkelijk