in

WCC heeft een Porsche Cayman voorzien van een 356 body

West Coast Customs is op bezoek geweest bij Jay Leno’s Garage met hun nieuwste creatie, een Porsche Cayman voorzien van een klassieke 356 body.

Voordat je schande spreekt over het samensmelten van twee Porsches, West Coast Customs gebruikte een 356 carrosserie die behoorlijk vergaan was. Om de carrosserie op het Cayman-onderstel te monteren moest deze flink worden verbreed. Zo simpel als dat klinkt is het natuurlijk niet, want ook de voorruit evenals vele andere componenten moesten aangepast worden aan de nieuwe breedte. De achterste motorkap is nu een kofferbakdeksel, want de Cayman heeft natuurlijk een middenmotor.

De auto ziet er heel goed uit, met strakke en consistente lijnen. Deze bijzondere 356 heeft zelfs een verwijderbare hardtop waardoor het moderne interieur van de Cayman direct in het oog springt. Is dit het beste van twee werelden?

Video: Porsche Cayman met 356 body

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E39 M5 Supersprint

BMW E39 M5 met Supersprint Magnum Exhaust

Ivan-Pezzolla-onboard-Pedavena-2017

Ivan Pezzolla’s imponerende run tijdens Pedavena Hillclimb 2017