in

WRC 2015 – Rally Argentinia Highlights

Tot afgelopen weekend waren er drie rally’s verreden, Monaco, Zweden en Mexico. Alle drie de rally’s werden gewonnen door regerend kampioen Sebastien Ogier en dus was de Fransman wederom de grote favoriet voor de eindzege in Argentinië.

Rally Argentinia kende twaalf stages met een totale afstand van 342 kilometer, de stages werden verreden in het gebied Villa Carlos Paz in de provincie Córdoba. De stages varieerden van open vlaktes in de Punilla Valley tot prachtige bergwegen in de Traslasierra bergen. De uitdaging van Rally Argentinia zit hem in het contrast tussen de verschillende stages, van snelle stukken op zachte ondergrond tot ruige wegen en rotsachtige bergpaden.

De vierde ronde van het World Rally Championship begon met een grote verassing, al in de eerste stage viel Sebastien Ogier uit met motorproblemen. Daardoor zou er voor het eerst dit seizoen een nieuwe winnaar op het podium staan, de vraag was alleen nog wie? Zou Thierry Neuville voor een stunt kunnen zorgen, of wellicht kan Citroën eindelijk weer eens overwinning behalen, of neemt Jari-Matti Latvala het stokje over van zijn teamgenoot? Highlights van een bijzondere enerverende Rally Argentina zie je in deze vijf video’s!

Video: WRC 2015 – Rally Argentinia Highlights

Stages 1-3

Stages 4-6

Stages 7-8

Stages 9-10

Stages 11-12

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar 2015 - Spektakel in Alabama

IndyCar 2015 – Spektakel in Alabama

Koppigheid veroorzaakt hier een megacrash

Koppigheid veroorzaakt hier een megacrash