in

WRC 2017 – Rally Mexico Highlights

Er zijn nu drie rally’s verreden in het WRC en we hebben drie verschillende winnaars gehad, dat is een goede zaak! De eerste rally in Monte-Carlo werd gewonnen door regerend kampioen Sebastien Ogier, de tweede rally in Zweden werd gewonnen door Jari-Matti Latvala en de rally van Mexico werd afgelopen weekend gewonnen door Kris Meeke.

Het was de vierde zege in de carrière van de Noord-Ier al ging het op de laatste dag nog bijna mis. Voorafgaand aan de laatste stage had Meeke 37 seconden voorsprong op Ogier, maar in de Power Stage maakte hij dure fout op enkele meters van de finish. Hij schoot met zijn Citroën van het parcours af, kwam op een parkeerplaats terecht, verdwaalde bijna maar wist uiteindelijk het parcours weer te vinden en nog 13,8 seconden voorsprong over te houden.

Highlights van Rally Mexico staan hieronder inclusief de onboard video van Meeke.