in

Yvan Muller & Sebastien Loeb testen nieuwe Citroën C-Elysee WTCC

Citroën Racing heeft zojuist een video gelanceerd waarin we Yvan Muller de nieuwe Citroën C-Elysee WTCC  zien testen op het circuit van Paul Ricard. “Het is geweldig. Een echte volbloed racer. Ik denk dat we in staat moeten zijn om mooie resultaten te boeken,” zegt de drievoudig WTCC kampioen in de video. Eenmaal aangekomen op het circuit stapt Sebastien Loeb in voor zijn testsessie.

Citroën heeft de tweede chauffeur naast Sebastien Loeb nog niet officieel bevestigd, maar met deze video mogen we er van uit gaan dat Yvan Muller de tweede Citroën C-Elysee WTCC gaat besturen.  De Franse fabrikant zal haar rijders line-up in september bevestigen en naar verwachting zet Citroën drie auto’s in voor het seizoen 2014. Voormalige Formule 1-coureur Robert Kubica wordt genoemd als derde kandidaat.

Honda en Lada zijn op dit moment de enige fabrieksteams, de andere teams zijn allemaal privateers met auto’s die stammen uit 2012. Met een goede line-up maakt Citroën zeker kans op goede resultaten. Check de video hieronder en vergeet niet de subtitels aan te zetten.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Big Muscle - 1966 Mustang Coupe

Big Muscle – 1966 Mustang Coupe

The Drift Chronicles Part 3 - Bijgeloof

The Drift Chronicles Part 3 – Bijgeloof