in

Zo klinkt de nieuwe M5 met Akrapovic uitlaat

Akrapovic heeft een volledig titanium uitlaatsysteem ontwikkeld voor de nieuwe BMW M5. De in Slovenië gevestigde uitlaatfabrikant komt met een set pijpen voor de M5 die 40% lichter zijn dan standaard en een vermogensstijging levert van 11 pk en 21 Nm koppel.

Uiteraard wordt het uitlaatsysteem geleverd met een remote valve control, waardoor je als bestuurder zelf kunt bepalen hoeveel herrie de sportieve Fünfer moet maken. De uitlaat is afgewerkt met carbon sierstukken welke perfect passen bij de optionele carbon diffuser. Het systeem kan eenvoudig gemonteerd worden en is ontworpen om te voldoen aan de ECE-typegoedkeuring.

We hebben de F90 M5 al eens horen brullen met een M Performance-uitlaat, hoe vinden jullie hem klinken met het uitlaatsysteem van Akrapovic? Mocht je interesse hebben, zet dan wel even €8.000 euro apart want dat is de prijs voor dit geluid.

Video: nieuwe M5 met Akrapovic uitlaat

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze E92 M3 heeft een Corvette Z06 V8-motor

Deze E92 M3 heeft een Corvette Z06 V8-motor

Civic EG6 met enorme diffuser

Honda Civic EG6 met K20-motor doet Eschdorf hillclimb