in

Zo ziet Circuit Zandvoort er één week voor de Grand Prix uit

Tijdens de grote verbouwing van Circuit Zandvoort deelden we enkele drone video’s, waarin de progressie mooi in beeld werd gebracht. Vanwege de coronapandemie werd de Grand Prix uiteindelijk met één jaar uitgesteld, maar volgend weekend gaat het Formule 1-circus echt los in Zandvoort.

In deze nieuwe drone video zien we hoe Circuit Zandvoort er nu bij ligt. Ondanks dat het circuit al ruim een jaar gereed is, is er in de afgelopen weken nog hard gewerkt aan de faciliteiten. Denk hierbij aan het bouwen van tribunes, de paddock club, het mediacentrum en de fanzone. Ook de omloop zelf heeft nog een aantal upgrades gehad, zo zijn er nieuwe Tecpro barrières geplaatst en de uitloopstroken geschilderd.

In totaal kunnen er per dag 105.000 toeschouwers naar de verrichtingen van Max Verstappen kijken, maar vanwege de coronamaatregelen wordt slechts twee derde van het beoogde aantal toeschouwers toegelaten.

Video: Zo ziet Circuit Zandvoort er één week voor de Grand Prix uit

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jenson Button's Porsche 964 Turbo 3.6

Chris Harris test Jenson Button’s Porsche 964 Turbo 3.6

Benieuwd naar private lease mogelijkheden Kies voor de Peugeot 208

Benieuwd naar private lease mogelijkheden? Kies voor de Peugeot 208!