in

Zondags ritje met een Aston Martin DB4 GT Lightweight

The Aston Martin DB4 GT Lightweight is much stronger than English Breakfast tea, they can still hold their own on a crispy Sunday morning.” Dit is de tweede video van Petrolicious’ nieuwe serie genaamd Morning Coffee en hierin zien we een hele bijzondere Aston Martin!

De DB4 GT was een krachtigere en lichtere versie van de DB4 en revolutioneerde het bedrijf van David Brown in 1959. De wielbasis was korter, de achterstoelen werden verwijderd, de carrosserie was van aluminium en de motor leverde een indrukwekkende 302 pk.

Het exemplaar dat we in deze video zien is één van de vier bestaande DB4 GT’s die werden gebouwd volgens “Build Sheet” Lightweight specificatie, ontworpen om te strijden tegen de Ferrari 250GT SWB op circuits door heel Europa. Ondanks dat het een zeer exclusieve auto is neemt eigenaar Paul Michaels zijn DB4 GT Lightweight gewoon mee voor een zondags ritje. Zoals altijd schitterend vastgelegd door Petrolicious.

Video: Aston Martin DB4 GT Lightweight

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jaguar F-Type SVR vs Corvette Z06

Welke klinkt beter: Jaguar F-Type SVR of Corvette Z06

Audi S8 Talladega R van MTM

Audi S8 Talladega R heeft 802 pk en haalt 316 km/h