in

2012 Audi RS5 Review

Matt Farah, bekend van de show Tuned op het DRIVE Kanaal, heeft ook nog een eigen kanaal genaamd The Smoking Tire en daar komt deze video vandaag. Vandaag zien we Matt in de 450 pk sterke Audi RS5 voor een rit op een van California’s meest beroemde wegen: de “Snake” op Mulholland Highway. Is de Audi RS5 goed genoeg om te concurreren met de BMW M3 en Mercedes C63 AMG?

De RS badge geeft de Audi A5 Coupe het bekende recept, 4.2 liter V8 met 450 pk en 430 Nm koppel, het Quattro systeem en achter de motor hangt een zeventraps S-tronic versnellingsbak met dubbele koppeling. De sprint van 0 naar 100 km/u gaat in slechts 4,9 seconden en de top is optioneel te verhogen tot 280 km/u. De Audi RS5 werd eerder al getest door Carlos Lago van Motor Trend, zijn conclusie was dat de Audi RS5 geen benchmark zet maar wel een hele prettige en goede auto is. Zal Matt Farah er hetzelfde over denken, check de video hieronder voor het antwoord.

Video: 2012 Audi RS5 Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche Museumschatten - Porsche 917/20 'Pink Pig'

Porsche Museumschatten – Porsche 917/20 ‘Pink Pig’

Fernando Alonso Wint Ice Karting Wrooom

Fernando Alonso Wint Ice Karting Wrooom