in

1966 Irish Green Porsche 911 van Magnus Walker

Van alle automodellen in de wereld is de Porsche 911 ongetwijfeld de bekendste. Het design is letterlijk tijdloos en in al die jaren nauwelijks gewijzigd, maar onderhuids wordt de technische lay-out met ieder generatie verbeterd. Porsche liefhebber Magnus Walker vertelde in zijn documentaire ‘Urban Outlaw‘ dat hij de ambitie had om elk type Porsche 911 tussen 1964-1973 te bezitten. In deze video van XCar praat hij over zijn 1966 Irish Green Porsche 911.

De 47 jaar oude Porsche behoort tot de favorieten van Magnus Walker, er is nauwelijks iets aan gerestaureerd, slechts een nieuwe laag verf en nieuwe stoelen. In onderstaande video vertelt Magnus het verhaal achter zijn Irish Green 911, de zoektocht naar de auto, wat hij zo bijzonder vindt aan deze auto en hoe het is om een 47 jaar oude Porsche te besturen. Voor Porsche liefhebbers absoluut een must om te kijken!

Video: Irish Green Porsche 911

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Het prachtige geluid van een Ferrari 458 Spider met Armytrix Uitlaat

Het prachtige geluid van een Ferrari 458 Spider met Armytrix Uitlaat

Shelby Daytona Coupe Op Spa-Francorchamps

Shelby Daytona Coupe Op Spa-Francorchamps