in

BMW M4 bestuurder knalt bijna op file op de Ring

De Nordschleife is het snelste en gevaarlijkste circuit ter wereld, afgezien van het motorcircuit Isle of Man. Tijdens de dagelijkse touristenfahrten komen vele honderden mensen naar het circuit om een rondje te rijden, daarbij zitten ervaren coureur met snelle auto’s maar ook beginnelingen met een leaseauto van de baas. Combineer dit met snelle secties en blinde bochten en je hebt een recept voor angstaanjagende video’s.

In deze video rijden we mee met een BMW M4 die op jacht gaat naar de Porsche 911 voor hem. Officieel is racen tijdens touristenfahrten verboden maar het is natuurlijk wel lekker om achter iemand aan te jagen. Totdat je bij Flugplatz komt en de halve baan geblokkeerd blijkt te zijn vanwege een crash.

We hebben deze situatie al veel vaker gezien, lekker aan het knallen op de Nordschleife en ineens staat het stil terwijl jij de hoek om komt vliegen. Met een hoop geluk weet je alles en iedereen te vermijden en met nog meer geluk lukt het je zelfs om tijdens een spin niemand te raken.

De Nordschleife dames en heren, altijd oppassen geblazen! Check de video na de break.
Via: BridgetoGantry

Video: BMW M4 bestuurder knalt bijna op file op de Ring

BMW M4 bestuurder knalt bijna op file op de Ring

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *