in

Chris Harris test AWD-Supercars in de stromende regen

De Honda NSX, de Audi R8 V10 Plus en de Porsche 911 Turbo zijn alle drie zeer krachtige, maar compleet verschillende supercars met vierwielaandrijving. De Honda beschikt over een ingenieus hybride-systeem, de Audi over een heerlijke atmosferische motor en de Porsche over een geblazen boxermotor. Iedere auto heeft zo zijn sterke punten en dat maakt het bijzonder lastig voor Chris Harris om een winnaar te kiezen.

Tijdens de review wordt er tot drie keer toe een dragrace gehouden, de eerste twee pogingen falen door de enorme regenval maar bij de derde poging zien we welke supercar het snelste is in deze lastige omstandigheden. Tussen de dragraces door houdt Chris zich bezig met enorme powerslides, wat moet je anders als de baan compleet onder water staat?

Waar zou jij voor kiezen? De NSX en zijn geavanceerde techniek? De R8 en zijn schreeuwende V10? Of de 911 Turbo en zijn sublieme wegligging?

Video: Chris Harris test AWD-Supercars

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Fast Driver, Slow Car vs Slow Driver, Fast Car

Fast Driver in Slow Car vs Slow Driver in Fast Car

2017 Honda Civic Type R Review

2017 Honda Civic Type R Review