in

DDE introduceert de Lamborghini Huracan Evo Aperta

McLaren en Ferrari produceren geheel open speedsters als de Elva en Monza. Lamborghini doet dit (nog) niet en dus besloot YouTuber DDE er één te laten bouwen.

Deze Huracan is eigendom van Daily Driven Exotics en begon zijn leven als een gewone Huracan Evo Spyder. Dat was voordat hij naar een shop werd gestuurd om de voorruit, de A-stijlen en het inklapbare dak te verwijderen. Naast het aanpassen van de carrosserie is deze Huracan Evo ‘Aperta’ uitgerust met een overvloed aan goodies van Vorsteiner, waaronder een carbon voorbumper, louvres, side skirts, achterbumper en natuurlijk een nieuwe set velgen.

De 5,2 liter V10-motor is voorzien van een supercharger en levert nu een indrukwekkende 840 pk. Er is ook een Frequency Intelligent-uitlaat met gesmede carbonuiteinden gemonteerd die een ongelooflijk gejank produceert.

In tegenstelling tot de Elva en Monza, heeft deze Huracan Evo ‘Aperta’ geen wind deflector, waardoor je hoogstwaarschijnlijk een helm op moet als je harder dan 50 km/h rijdt. Of op zijn minst een zonnebril.

Wat vinden jullie van deze creatie van Daily Driven Exotics?

Video: DDE introduceert de Lamborghini Huracan Evo Aperta

DDE introduceert de Lamborghini Huracan Evo Aperta

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *