in

DDE introduceert de Lamborghini Huracan Evo Aperta

McLaren en Ferrari produceren geheel open speedsters als de Elva en Monza. Lamborghini doet dit (nog) niet en dus besloot YouTuber DDE er één te laten bouwen.

Deze Huracan is eigendom van Daily Driven Exotics en begon zijn leven als een gewone Huracan Evo Spyder. Dat was voordat hij naar een shop werd gestuurd om de voorruit, de A-stijlen en het inklapbare dak te verwijderen. Naast het aanpassen van de carrosserie is deze Huracan Evo ‘Aperta’ uitgerust met een overvloed aan goodies van Vorsteiner, waaronder een carbon voorbumper, louvres, side skirts, achterbumper en natuurlijk een nieuwe set velgen.

De 5,2 liter V10-motor is voorzien van een supercharger en levert nu een indrukwekkende 840 pk. Er is ook een Frequency Intelligent-uitlaat met gesmede carbonuiteinden gemonteerd die een ongelooflijk gejank produceert.

In tegenstelling tot de Elva en Monza, heeft deze Huracan Evo ‘Aperta’ geen wind deflector, waardoor je hoogstwaarschijnlijk een helm op moet als je harder dan 50 km/h rijdt. Of op zijn minst een zonnebril.

Wat vinden jullie van deze creatie van Daily Driven Exotics?

Video: DDE introduceert de Lamborghini Huracan Evo Aperta

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hoonicorn V2 vs AWD 4-rotor RX-7

Block’s Hoonicorn V2 vs Dahm’s AWD 4-rotor RX-7

Richard Hammond test de nieuwe Ford Mustang Mach 1

Richard Hammond test de nieuwe Ford Mustang Mach 1